Navigatie

Combi workshop dag op 23 november!

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende

NIEUW BIJ RUIMTE18, DE WORKSHOP MINI-MARKT!!!


Speel jij al een tijd met het idee om nu eindelijk (weer) eens een workshop te geven maar heb je de geschikte ruimte nog niet gevonden omdat je geen leuke sfeervolle plek kunt vinden of omdat de kosten om een ruimte te huren simpelweg niet aantrekkelijk zijn. Wat de reden ook is, let op want wij, Ruimte18, bieden je de oplossing met een leuk nieuw concept dat als creatieveling gewoonweg niet te weerstaan is.
Ben jij een dan ook een kei in het geven van workshops? Dan zijn wij op zoek naar jou! Of je nu een expert bent op het gebied van bloemstukken maken, tassen pimpen, arm breien, kleedjes haken, sieraden maken, servies verven of ieder ander creatief briljant idee....wij heten je graag welkom in Ruimte18.


Het idee:
Op een aantal geselecteerde dagen in de maanden oktober en november (donderdag 25 oktober/ vrijdag 9 november & donderdag 23 november van 09.00 tot 13.00 uur) gaan wij een Workshop mini-markt organiseren. Wat dit betekent is dat wij per datum op zoek zijn naar 3 creatieveling met allemaal hun eigen expertise om een workshop te geven. Gezamenlijk in 1 sfeervolle ruimte kan men op deze manier 1 of meerdere workshop volgen. In onze beleving een win = win situatie omdat:


De uitgave die jullie per persoon maken voor een geschikte ruimte op deze manier minimaal, zijn. Je deelt niet alleen de ruimte maar immers ook de kosten en betaalt dus geen € 60,- maar € 20,- per dagdeel.
Een belangrijk 2e voordeel is dat het netwerk dat je ter beschikking hebt om voldoende deelnemers aan je workshop te laten deelnemen zich direct uitbreidt met niet alleen ons netwerk maar ook het netwerk van je ‘workshop-collega’s’!


Dit betekent een vijver vol nieuwe klanten die kennis maken met jou, je merk en je workshop en zelfs misschien gelijk wel of bij de eerstvolgende gelegenheid bij jou aan tafel aanschuiven.
Bovenal is het natuurlijk gewoon leuk om onderdeel te zijn van dit nieuwe concept en te delen in het succes!
Klinkt dit als muziek in je oren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en/of meer informatie? Check je agenda en kom dan snel in actie want we hebben per datum maar maximaal 3 plekken beschikbaar en geldt dus VOL=VOL

Contact met ons opnemen kan op de volgende manieren:


www.ruimte18.nl
welkom@ruimte18.nl
+31(0)6 4304 5853
https://www.facebook.com/ruimte18rijswijk

Gift 4 kids!

 

Kerstbrunch!

 

Speciale actie!!!!

 

Ruimte18 huren?

 

Teambuilding en vergaderbreaks

 

Energy break!

© 2017 - 2018 Ruimte18 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel