Navigatie

Bereikbaarheid

Ruimte 18 met auto of openbaar vervoer

Ruimte 18 heeft een uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Wij zijn gelegen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Cort van der Lindenstraat 18 op het Rijswijkse bedrijventerrein Plaspoelpolder, aan de A4, nabij de A12 en de A13. Dichtbij alle snelwegen richting Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Het treinstation Rijswijk ligt op loopafstand en de bus en tram stoppen praktisch voor de deur.

A4 vanuit de richting Amsterdam:
Via de A4 bereikt u Ruimte 18 in minder dan 35 minuten. U volgt de A4 tot afslag Plaspoelder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten gaat u rechtdoor waarna u bij de eerstvolgende kruising rechtsaf slaat de “Verijn Stuartlaan op”. Na ca. 250 meter slaat u linksaf de “Cort van der Lindenstraat ” in en ziet u na 50 meter aan uw linkerhand het grijs/groene verzamelgebouw Cort van der Lindenstraat 18.

A13 vanuit de richting Rotterdam:
Vanuit de richting Rotterdam neemt u de A13 richting Den Haag. Bij het knooppunt Ypenburg volgt u de richting Rijswijk A4 (afrit 7-Rijswijk). U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit slaat u rechtsaf de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten gaat u rechtdoor waarna u bij de eerstvolgende kruising rechtsaf slaat de “Verijn Stuartlaan op”. Na ca. 250 meter slaat u linksaf de “Cort van der Lindenstraat ” in en ziet u na 50 meter aan uw linkerhand het grijs/groene verzamelgebouw Cort van der Lindenstraat 18.

A4 vanuit de richting Rotterdam:
Via de A4 is Ruimte 18 gemakkelijk te bereiken in gemiddeld 25 minuten. U volgt de A4 tot aan afslag Plaspoelpolder (afrit 10). Aan het einde van de uitrit rijdt u rechtdoor de “Diepenhorstlaan” op. Bij de 1e stoplichten vervolgt u uw weg op de Diepenhorstlaan waarna u bij de eerstvolgende kruising rechtsaf slaat de “Verijn Stuartlaan op”. Na ca. 250 meter slaat u linksaf de “Cort van der Lindenstraat ” in en ziet u na 50 meter aan uw linkerhand het grijs/groene verzamelgebouw Cort van der Lindenstraat 18.

Openbaar vervoer

Ruimte 18 is niet alleen met de auto maar ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar met een tram- & bushalte praktisch voor de deur.

Tramlijn 17: Statenkwartier - Wateringseveld

Buslijn 18: Den Haag Centraal Station - Clingendael
Buslijn 23: Kijkduin - Duindorp

Daarnaast beschikt de Plaspoelpolder over geasfalteerde en goed gemarkeerde fietsroutes van en naar Den Haag/Delft.

Parkeren

Ruimte 18 beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor de deur en overal in de Plaspoelpolder mag gratis geparkeerd worden.

Naast de parkeerplaatsen direct voor de deur (er mag ook op de witte kruisen geparkeerd worden alleen niet voor de blauwe toegangsdeur(zie foto).

 

 

Boek eens een brunch!

 

Speciale actie!!!!

 

Ruimte18 huren?

 

Teambuilding en vergaderbreaks

 

Energy break!

© 2017 - 2019 Ruimte18 | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel